Beiratkozás

Töltse le  a jelentkezési lapot:

PDF formátumban

Szerkeszthető formátumban

  1. Olvasható nyomtatott betűkkel (vagy a számítógépén) töltse ki a jelentkezési lapot. Feltétlenül jelezze, hogy melyik telephelyre szeretne beiratkozni.
  2. Küldje el a kitöltött jelentkezési lapot, a beszkennelt személyi igazolványát, lakcím kártyáját és taj kártyáját (mindkét oldalát) a kalvingimi@gmail.com e-mail címre.
  3. ugyanide küldje el az előzetes bizonyítványának fénymásolatait az alább részletezett módon:
  • Amennyiben 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezik: A 8. osztályos bizonyítványt és a 8 osztályos bizonyítványának az első oldalát, amelyen jól olvasható a bizonyítvány száma. Ha csak tanfolyamot végzett a nyolc osztály után, az nem számít középiskolai végzettségnek. Ebben az esetben a 9. évfolyamon kezdheti meg gimnáziumi tanulmányait.
  • Amennyiben hároméves szakmunkás (most szakközépiskola) végzettséggel rendelkezik: A szakmunkás bizonyítványát és a 3 éves képzést tanúsító bizonyítványának minden oldalát, beleértve az első, a bizonyítvány számát tartalmazó oldalt is. Ebben az esetben a 10. évfolyamon kezdheti meg tanulmányait. Lehetséges, hogy bizonyos tantárgyakból pl: biológia, földrajz, kémia, fizika stb „különbözeti vizsgát kell majd tennie a tanév végéig egy kijelölt vizsgaidőszakban.
  • Amennyiben négyéves szakmunkás (most szakközépiskola) végzettséggel rendelkezik: A szakmunkás bizonyítványát és a 4 éves képzést tanúsító bizonyítványának minden oldalát, beleértve az első, a bizonyítvány számát tartalmazó oldalt is. Ebben az esetben a 11. évfolyamon kezdheti meg tanulmányait. Lehetséges, hogy bizonyos tantárgyakból pl: biológia, földrajz, kémia, fizika stb „különbözeti vizsgát kell majd tennie a tanév végéig egy kijelölt vizsgaidőszakban.
  • Amennyiben szakközépiskolai (most szakgimnázium) tanulmányokat folytatott előzőleg: A bizonyítványának minden oldalát, beleértve az első, a bizonyítvány számát tartalmazó oldalt is. Ebben az esetben a következő évfolyamon kezdheti meg tanulmányait. Lehetséges, hogy bizonyos tantárgyakból pl: biológia, földrajz, kémia, fizika stb „különbözeti vizsgát” kell majd tennie a tanév végéig egy kijelölt vizsgaidőszakban.
  • Amennyiben gimnáziumi tanulmányokat folytatott előzőleg: A bizonyítványának minden oldalát, beleértve az első, a bizonyítvány számát tartalmazó oldalt is. Ebben az esetben a következő évfolyamon kezdheti meg tanulmányait. Esti vagy levelező képzés esetén lehetséges, hogy bizonyos tantárgyakból pl: biológia, földrajz, kémia, fizika stb. „különbözeti vizsgát” kell majd tennie a tanév végéig egy kijelölt vizsgaidőszakban.

Az osztályba sorolás mindenkinél a benyújtott előzetes bizonyítványok átvizsgálása után, egyénileg történik.

Jelentkezésének sikerességéről és minden egyéb tudnivalóról, beleértve a tanévkezdést is válasz e-mailben értesítjük.

A fent felsorolt iratokat postai úton is elküldheti: Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola 2400 Dunaújváros, Táncsics Mihály utca 1/a, de saját e-mail cím akkor is szükséges, mert a választ és a fontos információkat biztonsággal csak elektronikus úton tudjuk eljuttatni a jelentkezőkhöz.

Diákigazolvány az esti képzésben tanulóknak is biztosított, de a TB-t már fizetni kell. Családi pótlék igényelhető. 18 éves korig a szülő, 18-20 éves korig a tanuló saját jogon.

Gyurkity Katalin
pedagógiai igazgató
06302987979
gyurkitykata@gmail.com