TELC

Nagy örömünkre szolgált, hogy iskolánk is – Dunaújvárosban egyedüliként – akkreditált TELC vizsgahelyként működhet. Ez a nyelvvizsgarendszer 19 országban van jelen, hazánkban 60 vizsgahely működik, melynek egyike mostantól nagy büszkeségünkre mi lehetünk. A nyelvtanulás szükségességét és fontosságát napjainkban nem különösebben kell hangsúlyozni, ehhez kíván intézményünk is a maga módján hozzájárulni.

Szeretettel várunk minden vizsgázót, aki felvételizik, akinek a diploma megszerzéséhez szükséges a nyelvvizsga, akinek külföldi munkavállaláshoz kell bizonyítania nyelvtudását, vagy éppen saját maga számára lemérni nyelvtudását.
Hogy miért érdemes éppen minket választani mindehhez? Egy olyan kiszámítható, vizsgázóbarát, jól bejáratott nyelvvizsgáról van szó, mely egy sikeres vizsga megszerzésével két nyelvvizsga-bizonyítványt ad: egy hazait és egy nemzetközit.

Szakképzett kollégáinkkal folyamatosan indítjuk vizsgafelkészítő tanfolyamainkat az írásbeli, szóbeli és komplex nyelvvizsgáinkra egyaránt. Mindez valamennyi esetben ingyenes próbavizsgával zárul, ahol a vizsgázójelöltek már megtapasztalhatják a vizsgahelyzet ízét. A lehetőség itt van helyben, még nem késő élni vele!

Vizsgaidőpontok:
2018. november 17.
2019. január 12.
2019. február 2.

A 2018. november 17-ei vizsga naptára

Jelentkezés és további felvilágosítás: kalvingimi@gmail.com